NBA1 Fórum
Szeptember 05, 2010, 09:21:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Újabb cikk került a Csapatelemzések szekcióba: Philadelphia 76ers

Főoldal   Súgó Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 113   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Boston Celtics 2010 nyári csapatépítő tréning  (Megtekintve 34734 alkalommal)
sambarca
Sophomore
**
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1305 Dátum: Július 29, 2010, 11:35:50 »

Perk se egy isten, nem hiszem, hogy olyan nagy rendet csinálna.
Aki rendet tudna csinálni az Shaq papa..........én várom őt ide.
Ne haragudj, de Perk ezerszer többet ér mint Shaq papa, ki kell sajnos mondani, hogy Iverson meg Shaq féléknek leáldozott a csillaguk!Perk az egyik legjobb védekező center!Howardot is bírta tartani!Ezért sajnálom, hogy elment TA is, mert a "Big 3 " dobja a pontokat, meg most már R9 a többiek meg a védekezésben jeleskednek!Kemény védekezés labdaszerzés és megindulás, ez működött és ebben Perknek nagy szerepe volt, van,
Shaq bácsi mire felér az ellenfél palánkjához lemegy 2 negyed erős túlzással.....
Naplózva
Garnett94
Sophomore
**

« Válasz #1306 Dátum: Július 29, 2010, 11:52:07 »

Ne haragudj, de Perk ezerszer többet ér mint Shaq papa, ki kell sajnos mondani, hogy Iverson meg Shaq féléknek leáldozott a csillaguk!Perk az egyik legjobb védekező center!Howardot is bírta tartani!Ezért sajnálom, hogy elment TA is, mert a "Big 3 " dobja a pontokat, meg most már R9 a többiek meg a védekezésben jeleskednek!Kemény védekezés labdaszerzés és megindulás, ez működött és ebben Perknek nagy szerepe volt, van,
Shaq bácsi mire felér az ellenfél palánkjához lemegy 2 negyed erős túlzással.....
Mért Shaq nem tudná tartani szted Howardot??
A fast break score-oknál nem Perk fejezte be az akciókat, ő csak odatett magát védekezésbe, ezt papa is megtudja csinálni, odateszi a szerény kilóit és máris gondolkozniuk kell a támadóknak, hogy kerüljék meg a megkerülhetetlent.
Akár melyik csapathoz fog kerülni(remélem nem vonul vissza) ott hasznos lesz, meglátod.
Remélem ide jön!
Naplózva

light
Szerkesztő
Hall of Famer

« Válasz #1307 Dátum: Július 29, 2010, 11:55:08 »

A fast break score-oknál nem Perk fejezte be az akciókat, ő csak odatett magát védekezésbe, ezt papa is megtudja csinálni, odateszi a szerény kilóit és máris gondolkozniuk kell a támadóknak, hogy kerüljék meg a megkerülhetetlent.
Akár melyik csapathoz fog kerülni(remélem nem vonul vissza) ott hasznos lesz, meglátod.
Remélem ide jön!

te hányszor láttad Shaqet játszani?
Naplózva

"mindenkit összevásároltok, ne értsetek félre, tetszik a boston játéka, csak kezd a Boston olyan lenni mint a Real... "  -  by rduke, LeBron James és újdonsült Heat drukkerként, 2010.08.04.
sambarca
Sophomore
**

« Válasz #1308 Dátum: Július 29, 2010, 12:10:41 »

Remélem ide jön!
Azt ne felejtsd el, hogy Perk sokkal gyorsabb lábbal mint Shaq, lehet hogy a papa odateszi a kilóit de POST MOVE ban még Dávid Kornél is megveri:)
Szegényke lassú, de tömeget fel tud vinni!És Perk sokszor felrohant ám a fastscore-oknál!De ne legyen igazam, de érdekes módon ő akar ide jönni nem mi akarjuk mindenáron leigazolni.....Ainge-k jobban értenek hozzá mint én és nem véletlen, hogy nem erőltetik ezt a dolgot:)
Kicsit T-Mac-es sztori vagy Iverson!Nagy játékosok voltak 5-10 évvel ezelőtt, de "kutyának" se kellenek most:)
Naplózva
skunk95celtics
Rookie
*

« Válasz #1309 Dátum: Július 29, 2010, 12:22:55 »

Iverson még mindig jó lenne ha játszana T-Mac má nem annyira :S
Naplózva
Mad
La Masia fan
Szerkesztő
Hall of Famer

« Válasz #1310 Dátum: Július 29, 2010, 03:16:10 »

Gondolom még a Lakers, Heat Shaq maradt meg az emlékezetében. Mosolyog
Naplózva

Garnett94
Sophomore
**

« Válasz #1311 Dátum: Július 29, 2010, 03:35:45 »

Láttam a Suns-ba is és a Cavs-be is, Sunsba dobott 20 fölött is nem egyszer.
Cavs-be is tudott volna de hát ott volt egy James, úgyhogy nem kellett.
Ok, sztetek szar ne jöjjön, sztem jó jöjjön.
Ennyi!
Naplózva

KrAjCzY
Rookie
*

Celtics és Knicks

« Válasz #1312 Dátum: Július 29, 2010, 03:47:28 »

Nem akarok itt a shaq meg az answer fanoknak sírást okozni, de AI már messze nem tud 30 pontokat dobálni, már semmire sem jó, max rondónak a hátát gyurni, vagy a kispadot törölgetni... Én már nagyon ellene voltam a phillibe is, azóta amit trógerkedik, pedig nincs szó! Olyan mint egy kisgyerek, neki egy csapat se jó, nem akar edzeni, stb... Az öreg turbókról meg annyit, hogy sztem a miamis bajnoki cim után dicsően visszavonulhatott volna a többi miamis öreggel...de ő még maradt 4 ilyen évre... De ő eddig ahol volt, mindenhol csak a csapatot bomlasztotta, lásd,cleveland,L.A.,Phoenix...
a centerjátéka már nem megy, már csak védekezésbe is csak a nagy segge ér valamit...Én nem szeretném ha idejönne, olan jó kis összetartó társaság van itt, ne ronditson bele...
Hogy mondjak egy csere centert, akire perk mögé jó lenne, pl Spencer hawes, sactos, nem játsott igazán sokat, de áldott napján a 3ast is beshootolja...jó kis gyerek, fiatal
vgy még kiegészítő emberekre halászva meg lehetne nézni dallast, mert cubanba bizok hogy megint boritja a paklit és ki****sza a csapat 90 %át és mondjuk ha csurran csöppenne egy barea,jason terry,...
További jó napot Vigyorog Kacsint
Naplózva

„A tehetség nyeri a meccset, de a csapatmunka és az értelem nyeri a bajnokságot.”
„Fogadd el a vereséget, mint egy tanulási élményt, és soha ne mutogass a csapattársadra.”
larry
Sophomore
**

« Válasz #1313 Dátum: Július 29, 2010, 05:36:27 »

Azt ne felejtsd el, hogy Perk sokkal gyorsabb lábbal mint Shaq, lehet hogy a papa odateszi a kilóit de POST MOVE ban még Dávid Kornél is megveri:)
Szegényke lassú, de tömeget fel tud vinni!És Perk sokszor felrohant ám a fastscore-oknál!De ne legyen igazam, de érdekes módon ő akar ide jönni nem mi akarjuk mindenáron leigazolni.....Ainge-k jobban értenek hozzá mint én és nem véletlen, hogy nem erőltetik ezt a dolgot:)
Kicsit T-Mac-es sztori vagy Iverson!Nagy játékosok voltak 5-10 évvel ezelőtt, de "kutyának" se kellenek most:)
Így, hogy Shaq lassú és elég gólképtelen, így nagyjából annyit tud, mint Perk. Kicsit lassabb, de nagyobb és erősebb.
Az elzárásai ugyanolyan jók, jól zár ki ő is és ami felé pattan, azt lehúzza. Neki sincs kinti dobása és a büntetője is bizonytalan.
A leosztásokat mindkettő behúzza.
Szerintem jól helyettesítené Perket, de ha felépül, két dudás lesz egy csárdában, márpedig ide elég egy dudás is...
Én mégis szerződtetném, mert hiába épül fel Perk, ki tudja, mit bír később az a láb. Lásd Oden.
Naplózva
Ray Allen20
Hall of Famer

Ray Allen fan rayallen20.com

« Válasz #1314 Dátum: Július 29, 2010, 05:40:47 »

há hogyne egy  94 es születésű embernek Vigyorog
Naplózva

!!!!  Allen NBA all-time career three-point field goals made: 2nd with 2,444!!!!

RAY TOP 10 CLUTCH:
http://www.youtube.com/watch?v=x99mER-dzFw&feature=related

http://rayallen20.com
KrAjCzY
Rookie
*

Celtics és Knicks

« Válasz #1315 Dátum: Július 29, 2010, 06:07:33 »

Mér, én is 92be születtem és emlékszem hogy játszott anno a lakersbe, még néhány orlando-s meccsét is láttam... Vigyorog .nem a kortól, hanem az érdeklődéstől függ, hogy emlékszik e rá
Azt mondom idén utoljára fussunk neki, hátha van még egy final ebbe a csapatba...
de nem értem, mért nem KGre játszunk többet mikor allennek nem megy?? Garnett MVP volt Minnesotába, szorta a pontokat, sztem egy 20 pontot most is tudna hozni, ha odateszi magát...
Naplózva

„A tehetség nyeri a meccset, de a csapatmunka és az értelem nyeri a bajnokságot.”
„Fogadd el a vereséget, mint egy tanulási élményt, és soha ne mutogass a csapattársadra.”
Ray Allen20
Hall of Famer

Ray Allen fan rayallen20.com

« Válasz #1316 Dátum: Július 29, 2010, 06:17:59 »

Mér, én is 92be születtem és emlékszem hogy játszott anno a lakersbe, még néhány orlando-s meccsét is láttam... Vigyorog .nem a kortól, hanem az érdeklődéstől függ, hogy emlékszik e rá
Azt mondom idén utoljára fussunk neki, hátha van még egy final ebbe a csapatba...
de nem értem, mért nem KGre játszunk többet mikor allennek nem megy?? Garnett MVP volt Minnesotába, szorta a pontokat, sztem egy 20 pontot most is tudna hozni, ha odateszi magát...
hát ha 92 be születtél,akkor hogy illetve hol láttad a Magicbe?  felvételről max nem?
KG már nem 20  pontos játékos szerintem
Naplózva

!!!!  Allen NBA all-time career three-point field goals made: 2nd with 2,444!!!!

RAY TOP 10 CLUTCH:
http://www.youtube.com/watch?v=x99mER-dzFw&feature=related

http://rayallen20.com
KrAjCzY
Rookie
*

Celtics és Knicks

« Válasz #1317 Dátum: Július 29, 2010, 06:33:40 »

Igen,felvételről, de tudom, hogy orlandoba még ő volt a franchise player, meg los angelesbe is egy ideig, amég kobe nem akart az lenni.... azt onnantól kezdve mindenhol csak kiegészítőember....
Naplózva

Garnett94
Sophomore
**

« Válasz #1318 Dátum: Július 29, 2010, 07:47:45 »

Nem akarok itt a shaq meg az answer fanoknak sírást okozni, de AI már messze nem tud 30 pontokat dobálni, már semmire sem jó, max rondónak a hátát gyurni, vagy a kispadot törölgetni... Én már nagyon ellene voltam a phillibe is, azóta amit trógerkedik, pedig nincs szó! Olyan mint egy kisgyerek, neki egy csapat se jó, nem akar edzeni, stb... Az öreg turbókról meg annyit, hogy sztem a miamis bajnoki cim után dicsően visszavonulhatott volna a többi miamis öreggel...de ő még maradt 4 ilyen évre... De ő eddig ahol volt, mindenhol csak a csapatot bomlasztotta, lásd,cleveland,L.A.,Phoenix...
a centerjátéka már nem megy, már csak védekezésbe is csak a nagy segge ér valamit...Én nem szeretném ha idejönne, olan jó kis összetartó társaság van itt, ne ronditson bele...
Hogy mondjak egy csere centert, akire perk mögé jó lenne, pl Spencer hawes, sactos, nem játsott igazán sokat, de áldott napján a 3ast is beshootolja...jó kis gyerek, fiatal
vgy még kiegészítő emberekre halászva meg lehetne nézni dallast, mert cubanba bizok hogy megint boritja a paklit és ki****sza a csapat 90 %át és mondjuk ha csurran csöppenne egy barea,jason terry,...
További jó napot Vigyorog Kacsint
Nézd csak, larry leírta a lényeget.
Így, hogy Shaq lassú és elég gólképtelen, így nagyjából annyit tud, mint Perk. Kicsit lassabb, de nagyobb és erősebb.
Az elzárásai ugyanolyan jók, jól zár ki ő is és ami felé pattan, azt lehúzza. Neki sincs kinti dobása és a büntetője is bizonytalan.
A leosztásokat mindkettő behúzza.
Szerintem jól helyettesítené Perket, de ha felépül, két dudás lesz egy csárdában, márpedig ide elég egy dudás is...
Én mégis szerződtetném, mert hiába épül fel Perk, ki tudja, mit bír később az a láb. Lásd Oden.

há hogyne egy  94 es születésű embernek Vigyorog
A 94-es ember majd kitépi tőből a 94-es karodat ha nem akadsz le rólam.
Naplózva

RipCitay a.k.a. Krayzie Bone
Semistar

« Válasz #1319 Dátum: Július 29, 2010, 07:51:17 »

Eddie House a Heatben.
Naplózva

As coaches, when we scout Portland we kind of put him in the same category as Kobe [Bryant], LeBron [James], Dwyane Wade," Scott answered. "We treat him the same. He's that good."

Quote by Byron Scott on Brandon Roy
Oldalak: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 113   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!