Uncle Cliffy
Szerkesztő
Hall of Famer

Elérhető
Jég dupla virslivel
|
 |
« Válasz #735 Dátum: Július 28, 2010, 09:56:29 » |
|
Nem, a DURVA az lenne, ha én nyomnék be egy fotót magamról. Bár mondjuk most fogytam egy kilót, éppen speciális tökfőzelék-és lecsó diétán vagyok. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"A gyűrűt nem megérdemelni kell, meg kell nyerni." "Inkább abban gyönyörködöm, hogy Balkman milyen jó a VB-n: tegnap 20 perc alatt 4 fault, ma 4 perc alatt 3, közben szedett néhány pattanót is, pontszerzés közelében nem volt. Ezt a balfaszt is remélem kivágjuk még a rajtig Melo-val együtt."
|
|
|
|
|
|
Ray Allen20
|
 |
« Válasz #737 Dátum: Július 28, 2010, 10:37:27 » |
|
Borzasztó előnytelen ez a fotó erről a gyerekről, meg nem mondanám, hogy testépítő... És ez idei? Durva... A másik képen is ő van lekenve a versenyen? Ott mondjuk már szépen látszik a széles hátizom a hónalj alatt, és valamennyire definiált, bár nagyon-nagyon vékonykának tűnik. Ha ilyen tömegű gyerekek lesznek ott akkor tényleg tarolni fogsz. Kéz és lábtörést előre is. Gondolkodtam rajta, hogy én is benyomok egy fotót, de ezek után kemény lenne.  Talán ősszel valamikor. tolj már be egy fotót,ne legyél puhány  senki nem Jay Cutler itt ez a kategória pont hobbi gyúrósoknak lett,(tavaly vezették be)de egyértelműen itt kell indulnom,mert itt nagy valószínűség szerint nyerek.(mert a többség 4-5 éve edz,én meg 10) és győzelemmel debütálni jobb,mint másik kategóriába 4. vagy akár hányadiknak lenni. meg jobban felfigyelnek,meg a végén felálhatok a többi bajnokkal abszolút kategóriába,illretve a pénznyeremény is nagyobb első helyért. igen mindkét képen Lénárd Tamás van,és ez 2010 januári,sajnos nem találok több képet kategóriáról,lehet felbátorodnéál,mégiscsak 100 ezer ft táp a nyeremény helyezéstől független
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Július 28, 2010, 10:43:52 írta Ray Allen20 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ulaci HUN
Miami Heat Fan
All-Star

Elérhető
...Impossible is Nothing...
|
 |
« Válasz #738 Dátum: Július 28, 2010, 10:45:08 » |
|
tolj már be egy fotót,ne legyél puhány  senki nem Jay Cutler itt ez a kategória pont hobbi gyúrósoknak lett,(tavaly vezették be)de egyértelműen itt kell indulnom,mert itt nagy valószínűség szerint nyerek.(mert a többség 4-5 éve edz,én meg 10) és győzelemmel debütálni jobb,mint másik kategóriába 4. vagy akár hányadiknak lenni. meg jobban felfigyelnek,meg a végén felálhatok a többi bajnokkal abszolút kategóriába,illretve a pénznyeremény is nagyobb első helyért. igen mindkét képen Lénárd Tamás van,és ez 2010 januári,sajnos nem találok több képet kategóriáról,lehet felbátorodnéál,mégiscsak 100 ezer ft táp a nyeremény helyezéstől függetlenKölteném az összeset fehérjére meg glutaminra 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zolka
Semistar

Nem elérhető
Mavs fan
|
 |
« Válasz #739 Dátum: Július 28, 2010, 10:53:34 » |
|
Max. egy atlétásat felrakok holnap, a kis lapost nem mutogatjuk még így az interneten.  Korrekt az a nyeremény, azzal elleszel egy ideig ha összejön a helyezés. Mikor lesz a verseny?
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Július 28, 2010, 10:57:52 írta Zolka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zolka
Semistar

Nem elérhető
Mavs fan
|
 |
« Válasz #740 Dátum: Július 28, 2010, 11:03:27 » |
|
igen mindkét képen Lénárd Tamás van,és ez 2010 januári,sajnos nem találok több képet kategóriáról,lehet felbátorodnéál,mégiscsak 100 ezer ft táp a nyeremény helyezéstől független Remélem ezt itt rosszul olvasom.  Áh, ne hülyéskedj, majd meglátod ha belinkelek egy képet, én definícióban, méretben (főleg mell, de váll is) és szálkásságban is borzasztó messze vagyok attól, hogy ilyesmiben gondolkodjak. Ezek a srácok csak testépítésben amatőrök, kondizásban, magában a súlyzós edzésben nem, és a te példád mutatja, hogy itt is vannak kivételek. Nekem a jelenlegi fizikumom egy lusta másodosztályú vízilabdázóéra hasonlíthat.  Holnap csinálok pár képet amin látszik a mostani formám, kar, meg váll, csuklya, azokat nem szégyellem annyira. 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Július 28, 2010, 11:05:39 írta Zolka »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ray Allen20
|
 |
« Válasz #741 Dátum: Július 28, 2010, 11:30:46 » |
|
Remélem ezt itt rosszul olvasom.  Áh, ne hülyéskedj, majd meglátod ha belinkelek egy képet, én definícióban, méretben (főleg mell, de váll is) és szálkásságban is borzasztó messze vagyok attól, hogy ilyesmiben gondolkodjak. Ezek a srácok csak testépítésben amatőrök, kondizásban, magában a súlyzós edzésben nem, és a te példád mutatja, hogy itt is vannak kivételek. Nekem a jelenlegi fizikumom egy lusta másodosztályú vízilabdázóéra hasonlíthat.  Holnap csinálok pár képet amin látszik a mostani formám, kar, meg váll, csuklya, azokat nem szégyellem annyira.  na majd be scannelek egy képet amiken 2 éve edzettem és voltam vagy 65 kiló  nem lehet olyan rosszazért,meg ha kicsit ráfekszekl a témára ezt a superbody újonc szintet simán meg lehet ütni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ray Allen20
|
 |
« Válasz #742 Dátum: Július 28, 2010, 11:36:58 » |
|
Max. egy atlétásat felrakok holnap, a kis lapost nem mutogatjuk még így az interneten.  Korrekt az a nyeremény, azzal elleszel egy ideig ha összejön a helyezés. Mikor lesz a verseny? érdekes ,mert pontos dátumot nem tudok,október utolsó hetén valamikor,ha jól tudom. plusz,ha nyerek,akkor felállok a többi kategória győztessel is ugye és ott van az igazi díjazás: I. hely: Aprilia SR LC50 Talmácsi replika robogó (690.000 Ft értékben), Superbody szobor II. hely: 200.000 Ft készpénz III. hely: 100.000 Ft készpénz IV. hely: 50.000 Ft készpénz V. hely: 50.000 Ft készpénz VI. hely: 50.000 Ft készpénz és mivel nem úgy van ,mint régen hogy mindegy gőztes egymás ellen,hanem külön van osztva,tehát a fitness forma győztesével,athletic,teenager győzteseivel kell színpadra állnom.(tehát a tóth danik és az igazi nagyágyúk külön vannak) minden kategriába két győztes lesz,mert 2 csoportra lesznek osztva. szóval akár 2 szeres superbody bajnok is lehetnék,de nem lesz esélyem ott,mert Lénárd Lajos fog nyerni minden bizonnyal,és aztén fényévekre vagyok tőle,de talán a 3. helyre rámehetek. és akkor a 100 ezer készpénz 100 ezer tápkieg,na annak tudnék örülni 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Július 28, 2010, 11:40:23 írta Ray Allen20 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ray Allen20
|
 |
« Válasz #743 Dátum: Július 28, 2010, 11:45:46 » |
|
Költeném az összeset fehérjére meg glutaminra  javítok egyet közbe,az nem igaz,hogy helyezéstől független,mert első 6 díjazott,de valahol csak 6 induló van ezért írtam. én myomaxra költöm,legjobb tömegnövelő minden benne van nagy dózisba,és végre megengedhetem magamnak majd,bár kijön vagy 4 vödör plusz egy kreatinkúra azt ennyi is volt 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
balage76
|
 |
« Válasz #744 Dátum: Július 29, 2010, 09:13:46 » |
|
Skacok! Nem tudtok egy olyan honlapot ajánlani,ami grafikával ábrázolja,hogy melyik gyakorlatnál melyik izmok dolgoznak? A youtube-on vannak ilyen vidik,de ez kevés. Thanks!
Body.builder.hu-n az edzés menü bal oldalt. Videók vannak, hogyan ajánlott végezni a gyakorlatokat, valamint le is írják a videó alá, hogy melyik izomra megy a téma  ...... Látom azóta linkeltek egy ilyen szempontból sokkal jobb oldalt. 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Július 29, 2010, 09:20:06 írta balage76 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zolka
Semistar

Nem elérhető
Mavs fan
|
 |
« Válasz #745 Dátum: Július 29, 2010, 06:42:09 » |
|
Na, ha már nagy volt a pofám, akkor tádááááá.  Az első fotón látható bamba, távolba révedő tekintet miatt külön elnézést kérek, arcot most nem kell pontozni. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100729/Zotya_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://www.kepfeltoltes.hu/view/100729/Zotya2_www.kepfeltoltes.hu_.jpgEz a jelenlegi állapot, talán látszik így pólóban is, hogy hova fejlődök könnyebben, hova nehezebben, meg persze az is, hogy nem vagyok valami szálkás.  Oldalt már kezd kerekedni az a rohadt mellizom, de nincs sajnos még elég tömege, és így igazán alja, definiáltsága se. Fel kell hozni, nincs mese, persze jöhetne még tömeg mindenhova, aztán majd egyszer talán lehet elkezdhetem a szálkásítást. A hátam sem az igazi amúgy, a szélessége talán alakul, de oldal nézetből elég lapos vagyok hátul is. szerk: Most nézem, hogy a laptopon kicsit meg vannak nyújtva a fotók, az asztalin meg nem, ez miért lehet? A felbontás számít képnézegetésnél? Nem úgy kéne megjelenítenie minden gépen ahogy a fényképezőgép lementette őket? 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Július 29, 2010, 06:52:55 írta Zolka »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ray Allen20
|
 |
« Válasz #746 Dátum: Július 29, 2010, 06:55:19 » |
|
Na, ha már nagy volt a pofám, akkor tádááááá.  Az első fotón látható bamba, távolba révedő tekintet miatt külön elnézést kérek, arcot most nem kell pontozni. http://www.kepfeltoltes.hu/view/100729/Zotya_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://www.kepfeltoltes.hu/view/100729/Zotya2_www.kepfeltoltes.hu_.jpgEz a jelenlegi állapot, talán látszik így pólóban is, hogy hova fejlődök könnyebben, hova nehezebben, meg persze az is, hogy nem vagyok valami szálkás.  Oldalt már kezd kerekedni az a rohadt mellizom, de nincs sajnos még elég tömege, és így igazán alja, definiáltsága se. Fel kell hozni, nincs mese, persze jöhetne még tömeg mindenhova, aztán majd egyszer talán lehet elkezdhetem a szálkásítást. A hátam sem az igazi amúgy, a szélessége talán alakul, de oldal nézetből elég lapos vagyok hátul is. hát ez egyáltalán nem rossz!sőt! ha leszálkásodnál simán indulhatnál versenyen  persze ne akarjál mittomén 60-70 kilósra fogyni. szerintem egyáltalán nem rossz. rengeteg ferdepados nyomás ,ferdepados tárogatás megadná ,mellizom tömegét. van egy jó alapod pakolj rá komoly tömeget! hajrá 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zolka
Semistar

Nem elérhető
Mavs fan
|
 |
« Válasz #747 Dátum: Július 29, 2010, 07:20:00 » |
|
hát ez egyáltalán nem rossz!sőt! Köszi.  ha leszálkásodnál simán indulhatnál versenyen  Előbb kérek mellizmot karácsonyra.  persze ne akarjál mittomén 60-70 kilósra fogyni. Áh, dehogy most vagyok 95 kiló, és ezt tartani is szeretném (ill. majd visszajutni ide), természetesen több izommal, kevesebb zsírral. rengeteg ferdepados nyomás ,ferdepados tárogatás megadná ,mellizom tömegét. van egy jó alapod pakolj rá komoly tömeget! hajrá  Ja, belehúztam most a ferdeséggel.  Azon gondolkodom, hogy nem-e lenne értelme kétszer megtámadni egy héten belül, mondjuk 4-5 nap szünettel a mostani 6 helyett? És mondjuk más gyakorlatokkal, más szögből adni neki. Vagy inkább egy kőkemény edzés? Kösz még egyszer, jólesik ezt valaki olyantól olvasni aki már elérte azt amire itt a topikban (gondolom) szinte mindenki vágyik. Rajtad kívül persze, mert te nem tervezed, hogy megállsz itt. 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Július 29, 2010, 07:23:27 írta Zolka »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ray Allen20
|
 |
« Válasz #748 Dátum: Július 29, 2010, 07:35:21 » |
|
Köszi.  Előbb kérek mellizmot karácsonyra.  Áh, dehogy most vagyok 95 kiló, és ezt tartani is szeretném (ill. majd visszajutni ide), természetesen több izommal, kevesebb zsírral. Ja, belehúztam most a ferdeséggel.  Azon gondolkodom, hogy nem-e lenne értelme kétszer megtámadni egy héten belül, mondjuk 4-5 nap szünettel a mostani 6 helyett? És mondjuk más gyakorlatokkal, más szögből adni neki. Vagy inkább egy kőkemény edzés? Kösz még egyszer, jólesik ezt valaki olyantól olvasni aki már elérte azt amire itt a topikban (gondolom) szinte mindenki vágyik. Rajtad kívül persze, mert te nem tervezed, hogy megállsz itt.  szerintem próbáld ki a heti 2 mellet,nem lesz belőle bajod az biztos. mondjuk hétfő meg péntek hétfőn lehetne keményebb napod pl: sima fekve, ferdepados fekve,ferdepados fekve egykezesekkel,tárogatás ferdepadon pénteken meg mehetne: ferdepados nyomás, egykezes sima nyomás,áthúzás, peck deck gépes összenyomás/keresztcsiga én ezt használtam ,mikor le volt maradva a mell, nekem bejött + töménytelen kaja
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|