NBA1 Fórum
Szeptember 05, 2010, 09:41:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Újabb cikk került a Csapatelemzések szekcióba: Philadelphia 76ers

Főoldal   Súgó Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 101   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Blazers Offseason  (Megtekintve 29619 alkalommal)
RipCitay a.k.a. Krayzie Bone
Semistar
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1230 Dátum: Július 29, 2010, 06:15:33 »

Nem hiszem,hogy valamelyik is nálunk kötne ki. Mindkettő felesleges. Prince is,Batum jobb nála szerintem (fiatalabb,olcsóbb). Teljesen felesleges,sztem csak odaírták a Blazers-t,mert már szóba hozták őket egyszer a csapattal.
Naplózva

As coaches, when we scout Portland we kind of put him in the same category as Kobe [Bryant], LeBron [James], Dwyane Wade," Scott answered. "We treat him the same. He's that good."

Quote by Byron Scott on Brandon Roy
blazersfan
Sophomore
**

« Válasz #1231 Dátum: Július 29, 2010, 07:26:04 »

Nem hiszem,hogy valamelyik is nálunk kötne ki. Mindkettő felesleges. Prince is,Batum jobb nála szerintem (fiatalabb,olcsóbb). Teljesen felesleges,sztem csak odaírták a Blazers-t,mert már szóba hozták őket egyszer a csapattal.

Én is emlékszem rá. De akkor még nem volt Butum sem és Babbitt sem. Szerintem ő csak egy trade után jöhetne, ha abban benne van Batum is. Amúgy kizárt. De ez a csere is, mármint Batum el, csak akkor lenne valószerű, ha jönne egy új nagy értékű PG (netán Paul? Kacsint) És esetleg egy ide kiutalt Okafort adnánk cserébe Prince-ért....He? Meglepődött
Naplózva

2010-2011-ben a Blazers főcsoport döntőt játszik, majd a 2011-2012 idényben pedig......
Semistar

« Válasz #1232 Dátum: Július 29, 2010, 07:34:25 »

Én is emlékszem rá. De akkor még nem volt Butum sem és Babbitt sem. Szerintem ő csak egy trade után jöhetne, ha abban benne van Batum is. Amúgy kizárt. De ez a csere is, mármint Batum el, csak akkor lenne valószerű, ha jönne egy új nagy értékű PG (netán Paul? Kacsint) És esetleg egy ide kiutalt Okafort adnánk cserébe Prince-ért....He? Meglepődött

Cho lehet hogy valami ilyen nagy kaliberű trade-n dolgozik. Akkor meglepődnék és elég elismerően bólintanék. Mosolyog
Naplózva

As coaches, when we scout Portland we kind of put him in the same category as Kobe [Bryant], LeBron [James], Dwyane Wade," Scott answered. "We treat him the same. He's that good."

Semistar

« Válasz #1233 Dátum: Július 29, 2010, 10:25:15 »

McMillan nyilatkozata:
http://www.iamatrailblazersfan.com/ArticleDisplay/tabid/192/ItemID/1631/Default.aspx

Oden-ről nagyon keveset árulnak el,viszont Przybilla is fut már! Mosolyog
Naplózva

Tojgli
Semistar

« Válasz #1234 Dátum: Július 30, 2010, 08:22:33 »

Ezek után szerintem nem kéne foglalkozni Paul idehozatalával:

Chris Paul came away from his meeting with Dell Demps impressed with the Hornets' new GM and has no plans to force his way out of New Orleans.

"Anything can happen. We're right at the beginning of August, and training camp doesn't start until the beginning of October," a source close to Paul said. "They made the right choice hiring Dell. We knew the Spurs talked very highly of him, so that's all we could go off. But (Paul) said it was a great meeting."

The team is reportedly not willing to consider any trade offers for Paul.

"Chris never said anything about a trade," a source close to Paul said. "All he said is that he wants to win. He does so much in the community. He hasn't built those courts around (town) for nothing. Of course, he wants to be here.

Read more: http://realgm.com/src_wiretap/2/#ixzz0v90pEyuW

Felesleges lenne részt venni egy szappanoperában. Ha Cho tudja zárja le gyorsan az ügyet és szerezze meg, ha nem, akkor meg hagyjuk. Ez már kezd vicc lenni, amit csinál. Mosolyog
Naplózva

Semistar

« Válasz #1235 Dátum: Július 30, 2010, 09:56:04 »

Akkor Paul-ról végleg tegyünk le és vágjunk neki a szezonnak Miller-rel! Szerintem ne cseréljük el!
Adjunk túl Rudy-n,valami elfogadható csomagért,turbózzuk fel Oden-t és verjük szét Nyugatot! Mosolyog
Naplózva

blazersfan
Sophomore
**

« Válasz #1236 Dátum: Július 31, 2010, 09:21:28 »

Ha Rudy megy, akkor kellene valaki a helyére? Nem kimondottan 2-3 posztra gondoltam. Hanem arra, h a keretet kiegészíthetnénk egy emberrel. Mit szólnátok T-Mac-hez, (feltéve, ha az egóját New Yorkban hagyja) mennyit tudna ő segíteni itt, és szerintetek mennyiért tenné ezt? (Kérdezem mindezt úgy, h tisztában vagyok az üveglábával, a zéró védekezésével de mégis! Tudna ő 20 percet kapni Miller és Roy mellett?)
Naplózva

2010-2011-ben a Blazers főcsoport döntőt játszik, majd a 2011-2012 idényben pedig......
lui119
Sophomore
**

« Válasz #1237 Dátum: Július 31, 2010, 08:03:26 »

T-mac totál felesleges ide, csak a perceket venné el a fiataloktól, az egóját meg nem hiszem hogy levetkőzné
Naplózva
Matt Cardine
Hall of Famer

God

« Válasz #1238 Dátum: Július 31, 2010, 08:18:51 »

Ha Rudy megy, akkor kellene valaki a helyére? Nem kimondottan 2-3 posztra gondoltam. Hanem arra, h a keretet kiegészíthetnénk egy emberrel. Mit szólnátok T-Mac-hez, (feltéve, ha az egóját New Yorkban hagyja) mennyit tudna ő segíteni itt, és szerintetek mennyiért tenné ezt? (Kérdezem mindezt úgy, h tisztában vagyok az üveglábával, a zéró védekezésével de mégis! Tudna ő 20 percet kapni Miller és Roy mellett?)

Rudy helyett már van ember--> Matthews...
Naplózva

KÉPFELTÖLTÉS.HU HELYETT OTT AZ IMAGESHACK.US -->SOKKAL MEGBÍZHATÓBB!!!
John Wall
Rookie
*

« Válasz #1239 Dátum: Augusztus 01, 2010, 11:09:31 »

állítólag Taj Gibsonért akarjátok elcserélni Rudy-t
Jól jártok vele. Gibson kibaszott jó.
Naplózva
light
Szerkesztő
Hall of Famer
Elérhető Elérhető

« Válasz #1240 Dátum: Augusztus 01, 2010, 11:53:33 »

igen, de állítólag mi nem akarjuk adni. nem is tudom, lenne-e értelme, hiszen akkor csere PF-ünk nincs, ami Boozer mögött nem életbiztosítás. ráadásul Fernandez 1 év múlva leléphet spanyolba, nem is ér ennyit.
Naplózva

"mindenkit összevásároltok, ne értsetek félre, tetszik a boston játéka, csak kezd a Boston olyan lenni mint a Real... "  -  by rduke, LeBron James és újdonsült Heat drukkerként, 2010.08.04.
blazersfan
Sophomore
**

« Válasz #1241 Dátum: Augusztus 01, 2010, 01:05:26 »

igen, de állítólag mi nem akarjuk adni. nem is tudom, lenne-e értelme, hiszen akkor csere PF-ünk nincs, ami Boozer mögött nem életbiztosítás. ráadásul Fernandez 1 év múlva leléphet spanyolba, nem is ér ennyit.

Ezt az igényt szerintem a Bulls nem fogja elfogadni. /Sajna/ Határozatlan

Én még most is hajlok arra, h Rudy megy haza Spanyolba már most.
Naplózva

Tojgli
Semistar

« Válasz #1242 Dátum: Augusztus 01, 2010, 09:22:08 »

Én még most is hajlok arra, h Rudy megy haza Spanyolba már most.
Szerintem nem fogjuk hagyni elveszni. Van értéke a piacon, így elcseréljük. Az kérdés, hogy milyen értéket tudunk érte szerezni. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Naplózva

Semistar

« Válasz #1243 Dátum: Augusztus 02, 2010, 11:05:53 »

http://www.realgm.com/src_wiretap_archives/68473/20100801/mills_wants_to_remain_in_nba/

Én még mindig tartom magam ahhoz,hogy Johnson-t igazoljuk helyette.
Naplózva

Tojgli
Semistar

« Válasz #1244 Dátum: Augusztus 02, 2010, 11:12:47 »

http://www.realgm.com/src_wiretap_archives/68473/20100801/mills_wants_to_remain_in_nba/

Én még mindig tartom magam ahhoz,hogy Johnson-t igazoljuk helyette.

Johnson szerintem is jobb húzás lenne. Több potenciált látok benne, mint Mills-ben.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 101   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!