|
AirCanada
|
 |
« Válasz #3855 Dátum: Július 28, 2010, 03:14:47 » |
|
Amudson a Rapsban van, ha minden igaz.
Etan Thomas? Én bírom.
Még nincs. Csak követjük a mozgását szemmel. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Atiss
|
 |
« Válasz #3856 Dátum: Július 28, 2010, 06:55:01 » |
|
Pont jó lenne ide. Nem szívná el Favors elől a levegőt, simán tűrné a padozást, ha meg be kell vetni, a lelkét is kidolgozza a pályán. Valószínűleg occó' is, szóval jó lenne.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Atiss
|
 |
« Válasz #3857 Dátum: Július 28, 2010, 08:21:11 » |
|
Early in the Orlando Summer League, a representative of FanHouse gave Derrick Favors a packet. Inside were photos of the father he never knew, from his days as a player for St. Louis University and from this year, as well as a sealed letter from Johnnie Parker, which included his contact information.
Until that moment, Derrick Favors, then 18 years old, had no idea who his father was: no name, no background, no suggestion that his father played power forward in college or is 6'8".
Parker and Favors' mother had had an affair when the two worked for Eastern Airlines in Atlanta in the early 1990's. After Eastern went under in 1991, the two lost touch and Favors was born to an unwed mother. Now Parker, who had another son play professionally in Europe, wants to see his biological son, but won't press it. He understands the suspicions that the woman who raised his son--and well--has about him. Milyen "furcsa", hogy apuci most tűnt fel, amikor a fia milliomos lett.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uncle Cliffy
Szerkesztő
Hall of Famer

Nem elérhető
Jég dupla virslivel
|
 |
« Válasz #3858 Dátum: Július 28, 2010, 09:34:36 » |
|
Nagy duzzogva végignéztem az elérhető FA-kat erőcsatár posztra, mondván, hogy az nem létezik, hogy ennyire nincs senki értelmes, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy tényleg kb Amudsen a plafon.  Illetve én továbbra is erőlködök Thomassal kapcsolatban, bár az ő egészsége nem a legstabilabb. Mondjuk egy állat a pályán, a szívét kiteszi, tavalyi évben, ami nem volt a legjobb szezonja, 17 perc alatt nyomott egy 6pont 5 ribis átlagot, nálunk 30 perc alatt meglenne neki a 10/8, ami nem rossz. Lehet tudni, hogy mennyi helyünk van még? Hátha bevállalhatunk még valakit valami 2020-as második körösért. Krstic?  És hogy a csapat kiket tart célkeresztben? Vagy jók vagyunk így, kezdődhet a szezon?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"A gyűrűt nem megérdemelni kell, meg kell nyerni." "Inkább abban gyönyörködöm, hogy Balkman milyen jó a VB-n: tegnap 20 perc alatt 4 fault, ma 4 perc alatt 3, közben szedett néhány pattanót is, pontszerzés közelében nem volt. Ezt a balfaszt is remélem kivágjuk még a rajtig Melo-val együtt."
|
|
|
|
|
mvpmaci
Sophomore

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3860 Dátum: Július 29, 2010, 01:10:05 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
MVP
|
|
|
|
zol
|
 |
« Válasz #3861 Dátum: Július 29, 2010, 05:10:58 » |
|
gyanítom hogy benne lesz a 12-ben is...nem valószínű, hogy egy centerrel mennének el töröko-ba....ha más miatt nem, lopez miatt megnézem az usa meccseit.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Supersonical Thunder
Sophomore

Nem elérhető
IBAKA
|
 |
« Válasz #3862 Dátum: Július 29, 2010, 05:34:41 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Supersonical Thunder
Sophomore

Nem elérhető
IBAKA
|
 |
« Válasz #3863 Dátum: Július 29, 2010, 05:36:41 » |
|
Fújj de borzasztóan járnánk ezekkel a cserékkel. Green nem eladó! Szerinted mi utal arra, hogy létszámfölöttivé válik?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Matt Cardine
|
 |
« Válasz #3864 Dátum: Július 29, 2010, 05:53:27 » |
|
Fújj de borzasztóan járnánk ezekkel a cserékkel. Green nem eladó! Szerinted mi utal arra, hogy létszámfölöttivé válik?
kevés vigyorgós smileyt rakott volna mvpmaci? bár amennyit te használtál...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
 KÉPFELTÖLTÉS.HU HELYETT OTT AZ IMAGESHACK.US -->SOKKAL MEGBÍZHATÓBB!!!
|
|
|
Supersonical Thunder
Sophomore

Nem elérhető
IBAKA
|
 |
« Válasz #3865 Dátum: Július 29, 2010, 05:54:20 » |
|
kevés vigyorgós smileyt rakott volna mvpmaci? bár amennyit te használtál...
Azok nem vigyorogtak. Ellentétben ezzel: 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Július 29, 2010, 06:36:48 írta Supersonical Thunder »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Matt Cardine
|
 |
« Válasz #3866 Dátum: Július 29, 2010, 05:55:19 » |
|
látom sikerült megtalálni a hsz lényegét...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
 KÉPFELTÖLTÉS.HU HELYETT OTT AZ IMAGESHACK.US -->SOKKAL MEGBÍZHATÓBB!!!
|
|
|
Uncle Cliffy
Szerkesztő
Hall of Famer

Nem elérhető
Jég dupla virslivel
|
 |
« Válasz #3867 Dátum: Július 29, 2010, 05:56:16 » |
|
A vita amúgy is akadémikus, mivel az egész OKC-ból nekem egy játékos kéne, de az nagyon. Krstic.
Micsoda palánkszaggatások.  Ennek a csávónak amúgy sose fújták be a támadó 3mp-eket? Jó, persze, lehet fikázni, de ő akkor is a mi fiunk. Én nagyon bírtam. Poor man's Valde Divac. 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Július 29, 2010, 06:02:08 írta Uncle Cliffy »
|
Naplózva
|
"A gyűrűt nem megérdemelni kell, meg kell nyerni." "Inkább abban gyönyörködöm, hogy Balkman milyen jó a VB-n: tegnap 20 perc alatt 4 fault, ma 4 perc alatt 3, közben szedett néhány pattanót is, pontszerzés közelében nem volt. Ezt a balfaszt is remélem kivágjuk még a rajtig Melo-val együtt."
|
|
|
Supersonical Thunder
Sophomore

Nem elérhető
IBAKA
|
 |
« Válasz #3868 Dátum: Július 29, 2010, 06:37:10 » |
|
látom sikerült megtalálni a hsz lényegét...
A lényeget azért megértettem 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zol
|
 |
« Válasz #3869 Dátum: Július 29, 2010, 07:58:29 » |
|
A vita amúgy is akadémikus, mivel az egész OKC-ból nekem egy játékos kéne, de az nagyon. Krstic. New Jersey Nets Nenad KrsticMicsoda palánkszaggatások.  Ennek a csávónak amúgy sose fújták be a támadó 3mp-eket? Jó, persze, lehet fikázni, de ő akkor is a mi fiunk. Én nagyon bírtam. Poor man's Valde Divac.  hát az tény, hogy nagyon sokáig nem volt olyan cenyónk mint ő....egyébként jó a halloween-future world a video alatt:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|