tob
Sophomore

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #210 Dátum: December 25, 2011, 10:26:46 » |
|
Végre...Már csak pár óra! Addig is mindenkinek Kellemes és Békés Karácsonyi Ünnepeket!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Matt Cardine
|
 |
« Válasz #211 Dátum: December 25, 2011, 03:46:06 » |
|
Najó, de Housenak azért nem kellett volna 30 perceket játszania. Chalmers előtte van a rotációban, és James szervezésével egy Wade-Miller/Battier backcourt sem öngyilkos próbálkozás. Egyszerűen szerintem azért maradt Harris, mert jobb formában volt.
Közben Ira pontosított a dolgon, House-t azért cutoltuk, mert volt még november környékén valami a térdével, ami miatt nem lett volna azonnal bevethető, kb még egy hónapig...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
wadezzz
|
 |
« Válasz #212 Dátum: December 26, 2011, 12:18:43 » |
|
Pre-Season 3. meccs pipa nah Kezdődjön a szezon 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
 “An athlete needs to read situations before they happen.” Dwyane Wade
|
|
|
|
d.wade
|
 |
« Válasz #213 Dátum: December 26, 2011, 01:29:20 » |
|
Soha rosszabb szezonkezdést, csak hogy bevágjam ide ezt a jó nagy sablont.  Amúgy tényleg eléggé pre-season szaga volt a meccsnek.Sok mindent nem is lehetne írni róla, max annyit, hogy Bosh még ma is képes volt brutál rosszul játszani.Lassan tényleg UD-t kéne kezdetni...
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: December 26, 2011, 01:38:34 írta d.wade »
|
Naplózva
|
Miami-Wade County. Thank you.-Dwyane Wade 
|
|
|
tob
Sophomore

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #214 Dátum: December 26, 2011, 01:31:28 » |
|
Én Dexternek kicsit több játékidőt adtam volna:P Ennyit tudok hozzáfűzni. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rduke
|
 |
« Válasz #215 Dátum: December 26, 2011, 10:58:38 » |
|
jó meccs volt, bár nagy következtetéseket nem kell levonni. hányzik a dallasból még chandler. Haslem gyorsan visszarázódik a régi formájába  ebből a Cole srácból még lehet valaki, nem félős gyerek, beviszi ha kell
|
|
|
|
|
Naplózva
|
 "LeBron, to me, is the (MVP) favorite every year," Celtics coach Doc Rivers said last week. "If he doesn't win it, it's because people are tired of voting for him."
|
|
|
|
wadezzz
|
 |
« Válasz #216 Dátum: December 26, 2011, 01:19:50 » |
|
Bosh még ma is képes volt brutál rosszul játszani.Lassan tényleg UD-t kéne kezdetni...
Az idő múlásával ő és Chalmers is elkezdhetnek félni. Bár az a baj hogy nem hinném hgy Spo hozzányúlna a kezdőhöz. Pedig Bosh "idén megmutatom mindenkinek milyen fából faragtak" igazán kikerülhetne 1-2 meccsre a kezdőből.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BronBron
Sophomore

Nem elérhető
"I'm still King James."
|
 |
« Válasz #217 Dátum: December 26, 2011, 06:21:27 » |
|
Szerintem túl jók vagyunk 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Akárhogy is fáj, LeBron a Király !  2011-2012 MVP Winner
|
|
|
|
rduke
|
 |
« Válasz #218 Dátum: December 26, 2011, 06:47:17 » |
|
Az idő múlásával ő és Chalmers is elkezdhetnek félni. Bár az a baj hogy nem hinném hgy Spo hozzányúlna a kezdőhöz. Pedig Bosh "idén megmutatom mindenkinek milyen fából faragtak" igazán kikerülhetne 1-2 meccsre a kezdőből.
sztem jó ez a felállás h Haslem a padról jön. azért Boshnak is első meccse volt ez (igaz h béna volt  ), de majd belerázódik remélhetőleg.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
 "LeBron, to me, is the (MVP) favorite every year," Celtics coach Doc Rivers said last week. "If he doesn't win it, it's because people are tired of voting for him."
|
|
|
|
LoT
|
 |
« Válasz #219 Dátum: December 26, 2011, 09:21:04 » |
|
sztem jó ez a felállás h Haslem a padról jön. azért Boshnak is első meccse volt ez (igaz h béna volt  ), de majd belerázódik remélhetőleg. Szerintem meg csak azért nem meri Spo meghúzni, mert abból felháborodás lenne. Tekintve, hogy Bosh-t még nem 3-asdobóként használjuk, kezdőként Haslem legalább olyan jó, ha nem jobb kiegészítő a big2 mellé, mint Chrissy, és ha utóbbi a padról jönne, akkor lennének olyan percek, amikor őrá játszhatunk, és kihasználhatjuk a képességeit, amit a Wade-James párossal egyszerre a parketten nem tudunk. Szerintem ha nem lenne a szerződése ekkora, akkor már Spo is rég elgondolkodott volna, hogy legjobb 6. embert csinál belőle. Riley meg talán már meg is húzta volna.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zolka
Szerkesztő
Hall of Famer

Nem elérhető
Mavs fan
|
 |
« Válasz #220 Dátum: December 26, 2011, 10:18:51 » |
|
Iszonyúan alulértékelitek Bosht, és azt amit hoz, sokkolt amikor Balázs azt mondta a meccs alatt, hogy a Miami jobb Haslemmel. Azt mondanám, hogy elképesztő ökörség, ha nem értékelném nagyra a kosárlabda tudását, így azt mondom, szerintem elvakította a Bosh iránti utálata, nem csípi a softiekat, ezt tudjuk Gasol óta, de én teljesen biztos vagyok benne, hogy nincs igaza, nincs igazatok. Bosh akkor is segít Wadenek és Jamesnek, amikor semmit nem csinál a pályán, csak ott van. Haslem csak akkor segít, amikor a belét kidolgozza. Bosh egy legit első számú opció ebben a ligában, aki nálatok luxusból 3. számú opcióként játszhat.
Nem fogsz vele nyerni első számú opcióként, nem fog bevinni a döntőbe egy botrányosan gyenge csapatot mint Lebron, de be tud vinni a playoffba egy közepes képességűt, és a spacing amit hoz a kezdőbe, felbecsülhetetlen. Az a mozgástér ami Wade és Lebron számára ott van, jelentős részben neki köszönhető. A liga egyik legjobb mid range jumperével rendelkezik, amire a Heatnek égető szüksége van, a jelenléte azokon az estéken is sokat ér, amikor nem megy neki a dobás. Haslem a szurkolók kedvence, értem én ezt, de ne szórakozzunk már, egy glorified role player, nem egy Oakley szintű valaki. Legalább féltucat csere "garbage man" van a ligában akit elvinnék előtte, az a csapat ahol Haslem a kezdő PF, és nincs mögötte minden idők egyik legjobb centere, komoly bajban van.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: December 26, 2011, 10:32:52 írta Zolka »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
wadezzz
|
 |
« Válasz #221 Dátum: December 26, 2011, 10:25:40 » |
|
Iszonyúan alulértékelitek Bosht, és azt amit hoz, sokkolt amikor Balázs azt mondta a meccs alatt, hogy a Miami jobb Haslemmel. Azt mondanám, hogy elképesztő ökörség, ha nem értékelném nagyra a kosárlabda tudását, így azt mondom, szerintem elvakította a Bosh iránti utálata, nem csípi a softiekat, ezt tudjuk Gasol óta, de én teljesen biztos vagyok benne, hogy nincs igaza, nincs igazatok. Bosh akkor is segít Wadenek és Jamesnek, amikor semmit nem csinál a pályán, csak ott van. Haslem csak akkor segít, amikor a belét kidolgozza. Bosh egy legit első számú opció ebben a ligában, aki nálatok luxusból 3. számú opcióként játszhat.
Nem fogsz vele nyerni első számú opcióként, nem fog bevinni a döntőbe egy botrányosan gyenge csapatot mint Lebron, de be tud vinni a playoffba egy közepes képességűt, és a spacing amit hoz a kezdőbe, felbeszülhetetlen. Az a mozgástér ami Wade és Lebron számára ott van, jelentős részben neki köszönhető. A liga egyik legjobb mid range jumperével rendelkezik, amire a Heatnek égető szüksége van, a jelenléte azokon az estéken is sokat ér, amikor nem megy neki a dobás. Haslem a szurkolók kedvence, értem én ezt, de ne szórakozzunk már, egy glorified role player, nem egy Oakley szintű valaki. Legalább féltucat csere "garbage man" van a ligában akit elvinnék előtte, az a csapat ahol Haslem a kezdő PF, és nincs mögötte minden idők egyik legjobb centere, komoly bajban van.
Van igazság abban amit mondasz már ami Boshra utal. Csak néha én már nem bírom elviselni azt hogy 2 passz után fenn ál a körte tetején rávágja a tempót és homály, jó mindenki hibázik de volt olyan periódus amikor 2-3 lehetetlen dobást engedett el. Egyébként ő az aki néha fel se tűnik nekem és mégis dupla dupla közeli statot hoz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Scottie
|
 |
« Válasz #222 Dátum: December 26, 2011, 10:29:59 » |
|
Nem fogsz vele nyerni első számú opcióként, nem fog bevinni a döntőbe egy botrányosan gyenge csapatot mint Lebron, de be tud vinni a playoffba egy közepes képességűt, és a spacing amit hoz a kezdőbe, felbeszülhetetlen. Az a mozgástér ami Wade és Lebron számára ott van, jelentős részben neki köszönhető. A liga egyik legjobb mid range jumperével rendelkezik, amire a Heatnek égető szüksége van, a jelenléte azokon az estéken is sokat ér, amikor nem megy neki a dobás. Haslem a szurkolók kedvence, értem én ezt, de ne szórakozzunk már, egy glorified role player, nem egy Oakley szintű valaki. Legalább féltucat csere "garbage man" van a ligában akit elvinnék előtte, az a csapat ahol Haslem a kezdő PF, és nincs mögötte minden idők egyik legjobb centere, komoly bajban van.
+1. Nálam nem szorul magyarázatra ez a komment, minden részével egyetértek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Oklahoma City Thunder, Golden State Warriors, New York Giants, Montreal Canadiens, Los Angeles Kings, Kansas Jayhawks, AS Roma, Chelsea FC, Szolnoki Olaj KK
|
|
|
|
Bazslem
|
 |
« Válasz #223 Dátum: December 26, 2011, 10:45:17 » |
|
A tegnapi az első meccsünk volt, korai lenne bárkit is kitenni a kezdőből vagy berakni oda.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Epic 2-guard matchup in Jersey - Bogans (3.6 ppg) vs Graham (3.7 ppg). I'm wet."
|
|
|
|
Matt Cardine
|
 |
« Válasz #224 Dátum: December 26, 2011, 11:23:47 » |
|
Nem fogsz vele nyerni első számú opcióként, nem fog bevinni a döntőbe egy botrányosan gyenge csapatot mint Lebron, de be tud vinni a playoffba egy közepes képességűt, és a spacing amit hoz a kezdőbe, felbecsülhetetlen. Az a mozgástér ami Wade és Lebron számára ott van, jelentős részben neki köszönhető. A liga egyik legjobb mid range jumperével rendelkezik, amire a Heatnek égető szüksége van, a jelenléte azokon az estéken is sokat ér, amikor nem megy neki a dobás. Haslem a szurkolók kedvence, értem én ezt, de ne szórakozzunk már, egy glorified role player, nem egy Oakley szintű valaki. Legalább féltucat csere "garbage man" van a ligában akit elvinnék előtte, az a csapat ahol Haslem a kezdő PF, és nincs mögötte minden idők egyik legjobb centere, komoly bajban van.
no, de ezen nem kell felháborodni, Bazska a saját véleményét mondta csak el... amúgy meg amit Cole-ról írtál korábban az Boshra is igaz (ahogy itt is írtad) neki sem ez a játékrendszer a legjobb, ahol az ó kvalitásait tökéletesen ki tudná használni... plusz Bazska azt mondta, hogy Haslem hasznosabb, de nem azt h ezáltal jobb játékos is Boshnál, csak a rendszerünkbe nem illik tökéletesen... persze hogy fontos része a csapatnak Bosh, kell ő hogy széthúzza jobban a védelmet, ezáltal kevesebb figyelem hárul Wade-re és Jamesre, ahogy te is írtad... ezt Spo is tudja, és emiatt nem variál a kezdő státuszán... az is igaz, hogy Haslem nem a legképzettebb játékos, de te pedig alulértékeled...a mi védekezés-alapú rendszerünkbe ő elengedhetetlen, Hasi azokat a kuli munkákat is megcsinálja panaszkodás nélkül, amire mondjuk Bosh nem hajlandó, vagy csak néha... mi azért puhányozzuk egyfolytában Bosht, mert már 2 éve időnként nyilatkozgat olyat, h eddig voltak hiányosságai, de most mindent belead, mindenkinek megmutatja h ő mit tud, blablabla...ez a sok fölösleges ígérgetés meg kezd visszaütni, mert nem igazán látszik az amit megígért...Haslem meg egy szót sem szól csak végzi a dolgát, és mindig 120%-ot ad bele, tehát mindig hasznos ...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|